close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

FAQ


 Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Minkä ikäisille?

Open Jump vuorolle saavat osallistua kaikenikäiset. Jos pieniä lapsia on mukana tulee vanhempien valvoa heitä puistossa. Alle 2-vuotiaille puisto on ILMAINEN! Emme suosittele pienille lapsille ruuhkaisia aikoja kuten lauantai/sunnuntai iltapäivää tai arki-iltoja klo 1700 jälkeen. 0-6 -Vuotiaille lapsille on myös omia naperopomppuja ja perhevuoroja, joissa aluetta rajataan vain perheen pienimmille. Perhevuoroilla voivat kaikenikäiset pomppia yhdessä. Perhevuorolla on lapsen/lasten mukana puistossa oltava aina vähintään yksi vanhempi. Viikko-ohjelmasta näet tarkemmat ajankohdat.  

Alle 10-vuotiaalla tulee aina olla valvoja mukana puistossa. Yli 10-vuotiaat voivat hyppiä puistossa vapaasti ilman valvojaa. 16-vuotias voi toimia Rushissa lapsen valvojana.

Valvoja voi ostaa itselleen lipun puistoon tai seurata lapsen touhuja kahvilastamme. 

KAIKILLA (myös aikuisilla!) tulee olla turvallisuusohje asianmukaisesti täytettynä ja palautettuna ennen puistoon pääsyä. Turvallisuusohje löytyy ylhäältä painamalla TURVAOHJE-painiketta.
Kuitattu turvaohje on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ohje tulee uusia lukemalla ja täyttämällä se uudelleen asianmukaisesti. Säännöllisellä turvaohjeen päivittämisellä varmistamme asiakkaiden turvallisuuden ja päivitysten ymmärtämisen.

Alle 18-vuotiaan lapsen huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan. Jos et ole lasten laillinen huoltaja, olet vastuussa että heidän vanhemmille on ilmoitettu lasten osallistumisesta.


Onko painorajaa?
Kaikkien asiakkaiden tulisi olla terveitä ja fyysisesti normaalissa kunnossa. Painoraja trampoliinipuiston trampoliineille on 110 kg sekä foampitin hyppytorniin 70kg.

Onko terveydentilarajoituksia?
Jos sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä vammoja tai rajoitteita kuten niska-, selkä- tai tukielinvammoja,  sydänrajoitteita tai muita rajoitteita joiden ajattelet vaikuttavan trampoliineiluun, keskustele ennen puistoon menoa henkilökunnan kanssa.

Entä jos olen raskaana?
"Ensimmäisen kolmanneksen aikana kukin raskaana oleva voi hyppiä omalla vastuullaan, mitään erityistä terveysriskiä trampoliinihyppelyyn ei liity, kuten ei muuhunkaan liikuntaan näillä viikoilla huonovointisuutta ja väsymystä lukuunottamatta.

Ensimmäisen kolmanneksen jälkeen trampoliinihyppelyä ei suositella vatsaan kohdistuvien iskkuvammojen, tasapainon ja lihashallintakyvyn heikentymisen sekä raskausaikana vammojen hoitamisen vaikeuden vuoksi."

Pippa Laukka - Urheilulääkäri

Tuleeko aika varata etukäteen?
Puistoon voi tulla suoraan ilman ennalta varattua aikaa. Varmistaaksesi puistoon pääsyn suosittelemme kuitenkin buukkaamaan vuoron etukäteen, sillä asiakaskapasiteetti on rajattu ja paikat myydään loppuun etenkin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Voit varata hyppyaikasi etukäteen täältä.


Millä voin maksaa?
Puistossa maksuvälineenä käyvät Visa- sekä Debit-kortit, käteinen sekä useimmat liikuntasetelit- ja kortit.
 

Onko puistoihin myynnissä lahjakortteja?
Lahjakortteja myydään puistojen kassoilla ja niihin mahdollista ladata haluamanne summa rahaa. Sarjakortteja on mahdollista ostaa myös verkkokaupastamme.


Voidaanko varausta siirtää?
Varatun vuoron voi siirtää vielä 48 tuntia ennen vuoron alkamisaikaa. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@rushfinland.fi
Ryhmävarauksen (esim. synttäri- tai yritystilaisuus) voi peruuttaa ja maksun saada takaisin, jos ilmoitus tulee Rushiin vähintään seitsemän päivää ennen varattua ajankohtaa.


Milloin puistoon pitää saapua?
Puistoon on hyvä saapua hyvissä ajoin, viimeistään 30 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta ehdit maksaa vuorosi, vaihtaa vaatteet ja käydä läpi turvallisuusinfon.


Vaatteet ja varusteet?
Tullessasi trampoliinipuistoon tarvitset mukaasi vain sisäliikuntavaatteet. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa pomppimaan. Seuraavilla kerroilla voit käyttää ostamiasi sukkia uudelleen.
Trampoliinialueelle ei saa viedä teräviä esineitä eikä esimerkiksi puhelimia, avaimia tai lompakkoja. Trampoliinialueella voi käyttää pieniä ja hyvin kiinnitettyjä koruja. Esimerkiksi rannerenkaita, isoja korvakoruja tai pitkiä kaulakoruja ei saa käyttää hyppiessä turvallisuussyistä.


Mitä jos myöhästyn varatulta ajaltani?
Jos tiedät myöhästyväsi vuorolta, ota yhteyttä numeroon 0400 498 800, niin pyrimme vaihtamaan vuorosi seuraavaan vapaaseen ajankohtaan. Myöhästymisestä aiheutunutta hyppyaijan menetystä ei hyvitetä.
Tullessasi esimerkiksi yrityksen ryhmätilaisuuteen tai synttäreille kannattaa paikalla olla 30 minuuttia ennen varausajankohtaa, jotta trampoliinisukkien ja rannekkeiden jakoon, turvallisuusinfoon sekä vaatteiden vaihtoon jää riittävästi aikaa. Jos tulet myöhässä tilaisuuteen, pyrimme järjestämään sinut ryhmäsi mukaan. Olet kuitenkin itse vastuussa siitä, että saavut puistoon ajoissa.

 

Voinko varata puhelimella?
Kyllä voit, mutta helpompaa on tehdä varaus online-ajanvarauksesta. Ryhmät ja juhlat voi varata online-ryhmävarauksesta tai ottamalla yhteyttä myynti@rushfinland.fi tai numeroon 0400 449365.

 

Voiko joku muu kuin lapsen oma vanhempi allekirjoittaa turvallisuusohjeen?
Suosittelemme, että laillinen huoltaja kuittaa huollettavansa turvallisuusohjeen. Jos muu kuin laillinen huoltaja täyttää turvaohjeen, on hän vastuussa että lapsen vanhemmat ovat tietoisia osallistumisesta.

 

Pukukaapit?
Rush puistossa on lukittavia pukukaappeja ja lokeroita. Jokaisessa kaapissa on oma koodilukko. Kaappeja on rajoitettu määrä ja vapaana olevat kaapivat menevät ensin varanneille. Rush ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta kaapeissa eikä puistoalueella.


Onko ryhmäalennuksia?
Ryhmäalennuksia voi tiedustella etukäteen numerosta 0400 449 365 tai osoitteesta myynti@rushfinland.fi.

 

Löytyykö free WI-FI?
Puistosta löytyy ilmainen WI-FI, jossa voit jakaa kuvia ja videoita. Voit käyttää #rushhelsinki tai #rushvantaa tägiä jakaessasi materiaalia.


Millä puistoon pääsee ja onko parkkitilaa?


Julkinen liikenne:
Rush Helsinki sijaitseen Valimon juna-aseman vieressä. Asemalta on parisataa metriä matkaa Rush:in ulko-ovelle. Valimon pysäkille pysähtyvät A junat päivisin ja L-junat öisin. A-junalla matka Pasilaan kestää 6 minuuttia ja rautatieasemalle 11 minuuttia. Länteen Leppävaaraan junamatka kestää 6 minuuttia.
Bussilinja 54:n päätepysäkki on rakennuksemme osoite Valimotie 25. Bussilinja 54 kulkee pohjois-Haagan ja Pukinmäen kautta Itäkeskukseen.


Autolla:
Puisto sijaitsee Vihdintien varressa Pitäjänmäen alueella osoitteessa Valimotie 25 a. Kehä ykköselle Konalan liittymään on matkaa 2,2 kilometriä.
Puistomme edessä on suuri parkkipaikka, joka on yksityisen parkkiyhtiön hallinoima ja maksullinen ympäri vuorokauden. Parkkiyhtiön toiminta alueella on erittäin aktiivista, joten muistathan maksaa parkkimaksun etuoven vieressä sijaitsevaan parkkiautomaattiin! Parkki on mahdollista maksaa kolikoilla, kortilla tai EasyPark sekä Parkman sovelluksilla.

 

Onko liikuntarajoitteisten pääsy huomioitu?
Liikuntarajoitteisten kulku puistoomme on järjestetty hisseillä, joita löytyy sekä ulko-ovelta että sisältä. Lisäksi puistosta löytyy sopivat WC-tilat. Trampoliinipuistoalueella liikuttaessa liikuntarajoitteinen tarvitsee henkilökohtaista apua, koska alueella on portaita, patjoja ja erilaisia pykäliä haittaamassa kulkua.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä synttäreistä Rushissa


Miten varaan juhlan?
Voit tutustua vaihtoehtoihin tästä ja varaa juhlat sähköpostitse osoitteesta myynti@rushfinland.fi.


Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?
Juhlijoiden määrä tulee vahvistaa seitsemän päivää ennen synttäreitä etenkin, jos juhlijoiden määrä on suurempi kuin varausvaiheessa ilmoitettu. Vahvistuksen jälkeen varaus on sitova eikä sitä voi enää perua. Alle seitsemän päivää ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista RUSH Helsingillä on oikeus periä varausmaksua 100 - 150 € riippuen juhlien koosta. Jos haluat lisätä henkilömäärää alle seitsemän päivän sisällä juhlista, emme voi taata, että hyppylippuja on enää jäljellä. Hyppääjien määrä puistossa on rajattu turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi.


Onko synttäreille kokorajoituksia?
Puistossa on neljä juhla-/ryhmähuonetta. Huoneiden maksimikoot vaihtelevat 20:n ja 40:n henkilön välillä. Voimme järjestää jopa 100 hengen tilaisuuksia, jolloin kaikki neljä juhlahuonetta ovat tilaisuudessa käytössäsi.


Milloin juhlan tarjoilut on tilattava viimeistään?
Synttäreiden varauksen yhteydessä tilataan myös syötävät ja juotavat. Voit muuttaa tilaustasi vielä seitsemän päivää ennen juhlia.


Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?
Synttärisankarin vanhemman / huoltajan tulee olla paikalla juhlissa. Suosittelemme myös, että jokaista viittä lasta kohti on yksi aikuinen paikan päällä. Jos molemmat vanhemmat ovat paikan päällä, voi lapsia olla kymmenen juhlimassa. Jos lapsia on 15 tulisi paikan päällä olla lisäksi vielä yksi muu vanhempi. Huomaathan, että vanhemmat jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä vastaavat myös muista juhlijoista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu.

 

Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?
Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen.


Milloin synttärimaksut maksetaan?
Synttärit maksetaan puistossa paikanpäällä.


Peruutusehdot?
Synttäreitä voi muuttaa tai perua seitsemän päivää ennen juhlapäivää. Tämän jälkeen varaus on sitova eikä sitä voi enää perua. Alle seitsemän päivää ennen varattua aikaa tehdyistä peruutuksista RUSH Helsingillä on oikeus periä varausmaksua 100 - 150 € riippuen juhlien koosta. Jos synttärisankari sairastuu, synttärit voidaan siirtää mutta ei perua.

 

Kaikkien puiston asiakkaiden tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puistoon pääsyä.


Turvallisuusohje löytyy tästä, joten kipaise sinne - lue ohjeet - täytä lomake ja homma on sinun osaltasi valmis!

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon 0400 498 800 tai laita sähköpostia info@rushfinland.fi! Kiitos ja puistossa nähdään!