close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Air Walk


Air Walk

Haluatko kääntää maailman kyljelleen ja ottaa askelia pitkin seiniä!? Erikoisvalmisteiset trampoliinimme mahdollistavat trampoliinihyppäämisen hurjimmatkin temput. Kireät jouset ja tiukemmat trampoliinikankaat heittävät hyppääjän usean metrin korkeuteen. Vieressä oleville seinille ja hyllyille voi lentää ja uhmata niin painovoimaa kuin muitakin fysiikan lakeja. :)

Wall walk vaatii rohkeutta, mutta jos pääsi kestää ovat ilmailun elämykset tässä loistavia etkä tule pettymään.

Kaikkien puiston asiakkaiden tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puistoon pääsyä.

Alle 10-vuotiaalla täytyy olla huoltaja mukana puistossa. Huoltaja voi ostaa itselleen liput puistoon tai seurata lapsen touhuja kahvilastamme. Yli 10-vuotias voi hyppiä puistossa vapaasti ilman valvojaa. KAIKILLA (myös aikuiset!) tulee olla turvallisuusohje asianmukaisesti täytettynä ja palautettuna ennen puistoon pääsyä. Turvallisuusohje löytyy sivun yläreunasta painamalla TURVAOHJE painiketta.

Kuitattu turvaohje on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ohje tulee uusia lukemalla ja täyttämällä se uudelleen asianmukaisesti. Säännöllisellä turvaohjeen lukemisella varmistamme asiakkaiden turvallisuuden ja muutosten ja päivitysten ymmärtämisen.

Alle 18-vuotiaan pomppijan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan. Jos tulet puistoon ilman oikein täytettyä turvallisuusohjetta emme voi päästää sinua alueelle.

Turvallisuusohje löytyy sivun ylälaidasta, joten kipaise sinne - lue ohjeet - täytä lomake ja homma on sinun osaltasi valmis!

Rush trampoliinisukat ovat pakolliset kaikille turvallisuus ja hygieniasyistä. Niitä myydään lipun myynnin yhteydessä hintaan 3€/pari. Voit käyttää sukkia tietysti myöhemmin vieraillessasi trampoliinipuistossa.