close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Open Jumping


 Open Jump

Open jump- vuoroilla on pääsy kaikkiin puiston aktiviteetteihin kuten freestyle- jättikentälle, polttopallokentille, koripallotrampoille, Air walk- seinätrampoliineille.

Tulet joko yksin kuntoilemaan tai harjoittelemaan uusia temppuja ystäviesi kanssa, takaamme että saat hien pintaan ja hymyn korviin asti. 

Kaikki ovat tervetulleita puistoon Open Jump vuoroille. Pienten lasten kanssa tullessa kannattaa kuitenkin huomioida, että ruuhkaisina aikoina kuten viikonloput ja arki-illat, puistossa on paljon isompia pomppijoita. Lasten vanhemmat ovat ensisijaisesti vastuussa lapsistaan. Alle 7-vuotiaille löytyy omat vuoronsa, katso lisää kohdasta lasten vuorot.

Open jump- vuoroille on omat aikansa viikko-ohjelmassa. Huomioithan, että viikonloput ovat ruuhkaisia, joten varaathan aikasi etukäteen ylhäältä kohdasta "VARAA NYT" ja täytä samalla turvaohje.

Jokaisella tulee olla Rush jarrusukat turvallisuuden ja hygienian takia. Sukkia voi hankinnan jälkeen käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa.
Sukkia myydään lipunmyynnin yhteydessä hintaan 3 €/pari.