close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Firmat TYHY


Firmoille liikuntaa, tiimityötä ja hyvinvointia
 

TYHY, henkilökunnan virkistäytyminen, pikkujoulut, vuosikokoukset, ME-hengen kohottaminen, urheiluseurat ja joukkueet. Kokouksista ja palavereista saadaan huipputehot irti, kun yhdistetään vartalon voimakas pomputus ja kovat sykkeet!


Energiaa yritykseen ja tiimihenkeä tekijöihin saadaan aktiviteeteilla, joissa henkilöstö pääsee yhdessä koettelemaan rajojaan erilaisissa haasteissa. Esimerkkinä Extreme polttopallo-ottelu, Wipe Out- tai pukkitappelumestari. Yhteishenki nousee huippuunsa ja työntekijöiden keskinäinen luottamus kasvaa.


Lähes 3000 neliömetrin kokoinen trampoliinipuisto tarjoaa loistavat puitteet erilaisten työyhteisöjen ajanviettoon. Taitotasolla ei ole väliä, vaan kaikki saavat ja pystyvät nauttimaan trampoliinipuiston aktiviteeteista.
Yrityksille tarjotaan ensisijaisesti hyppyaikoja arkipäivisin 12:00 - 16:00 välisenä aikana. Kokous- ja neuvottelutilat ovat varattavissa muinakin puiston aukioloaikoina.

Puistostamme löytyy useita ja monenkokoisia tiloja niin synttäreiden järjestämiseen kuin yrityksen tiimipalaveriinkin. Huoneet on teemoitettu lentäviksi ja värikkäiksi.

Blue room max. 20 hlöä

Red room max. 20 hlöä

Green room max. 20 hlöä

Multi room max. 40 hlöä

Blue, red ja green roomit ovat yhdistettävissä siten, että Blue ja Red roomin välillä on kulku pariovista.

Lisätietoa myynti@rushfinland.fi / p. 0400 449 365
 

 

Kaikkien osallistujien tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puiston aktiviteettialueelle pääsyä.

Alle 10-vuotiaalla tulee aina olla valvoja mukana puistossa. Yli 10-vuotiaat voivat hyppiä puistossa vapaasti ilman valvojaa. 16-vuotias voi toimia Rushissa lapsen valvojana.

Valvoja voi ostaa itselleen lipun puistoon tai seurata lapsen touhuja kahvilastamme. 

KAIKILLA (myös aikuisilla!) tulee olla turvallisuusohje asianmukaisesti täytettynä ja palautettuna ennen puistoon pääsyä. Turvallisuusohje löytyy sivun yläreunasta.
Kuitattu turvaohje on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ohje tulee uusia lukemalla ja täyttämällä se uudelleen asianmukaisesti. Säännöllisellä turvaohjeen päivittämisellä varmistamme asiakkaiden turvallisuuden ja päivitysten ymmärtämisen.

Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan.

Painauta tästä turvaohjeeseeen, lue sisältö ja täytä lomake niin homma on sinun osaltasi valmis!

Jokaisella tulee olla Rush jarrusukat turvallisuuden ja hygienian takia. Sukkia voi hankinnan jälkeen käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa.