close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Synttäripaketit


Synttäripaketit

Anna meidän huolehtia lapsesi synttäreistä ja tuo hänet juhlimaan meille Rush trampoliinipuistoon. Synttärihuoneisiimme sopii 10 - 40 juhlijaa. Vastaamme järjestelyistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää juhliminen lapsesi kanssa.

Kaikkiin synttäreihin kuuluu synttärihuoneen kattaus kertakäyttöastioineen. Lisäksi yksi aikuinen pääsee veloituksetta mukaan trampoliinialueelle.

Synttäreille on mahdollista varata myös Bonkers temppuohjaaja (60€/alkava tunti). Ohjaaja tulee varmistaa synttäreille kaksi viikkoa ennen synttäriajankohtaa osoitteesta myynti@rushfinland.fi

 

21€/Lapsi

 • 1h hyppyaikaa
 • 30min synttärihuone hyppyajan jälkeen

 

26€/Lapsi

 • 1,5h hyppyaika
 • 30 min synttärihuone hyppyajan jälkeen

Minimihinta synttäripaketeille on 147€

 

Synttäritarjoilujen vaihtoehdot:

 • Sipsikulho (500 grammaa)  5€
 • Popcornkulho (2 pussia) 5€
 • Karkkikulho (1 kg) 10€
 • Keksilautanen (450 grammaa) 7€
 • Jäätelötuutti 2€ / tuutti
 • Hedelmälajitelma 10€
 • Subway-tarjotin, 16 palaa eri täytteillä 50€
 • Mehukannu (1,5 Litraa) 2€
 • Limu (1,5 Litraa) 5€
 • Halutessasi voit tuoda juhliin omat tarjoilut, myös tarjoiluastiat tulee tällöin tuoda itse.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.(ALV

 

Synttärivaraukset sähköpostitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi

Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

 • Kummassa puistossa haluat järjestää synttärit
 • Valittu synttäripaketti
 • Ryhmäkoko
 • Päivä ja haluttu kellonaika
 • Valitut tarjoilut/tuotko tarjoilut itse
 • Synttärisankarin tiedot (Nimi, sukupuoli, syntymäpäivä)
 • Tilaajan tiedot (Nimi, sähköposti, puhelinnumero)
 • Mahdolliset lisähuomiot allergioista yms.

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä synttäreiden järjestämisestä Rush puistossa:


Miten varaan juhlan?
Voit varata synttärit sähköpostitse osoitteesta myynti@rushfinland.fi.


Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?
Juhlijoiden määrä tulee vahvistaa seitsemän päivää ennen synttäreitä etenkin, jos juhlijoiden määrä on suurempi kuin varausvaiheessa ilmoitettu. Synttärit varataan sähköpostitse ja maksetaan puistossa paikanpäällä. Jos haluat lisätä henkilömäärää alle seitsemän päivän sisällä juhlista, emme voi taata, että hyppylippuja on enää jäljellä. Hyppääjien määrä puistossa on rajattu turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi.


Onko synttäreille kokorajoituksia?
Puistossa on neljä juhla-/ryhmähuonetta. Huoneiden maksimikoot vaihtelevat 20:n ja 30:n henkilön välillä. Voimme järjestää jopa 100 hengen tilaisuuksia, jolloin kaikki neljä juhlahuonetta ovat tilaisuudessa käytössäsi.


Milloin juhlan tarjoilut on tilattava viimeistään?
Synttäreiden varauksen yhteydessä tilataan myös syötävät ja juotavat. Voit muuttaa tilaustasi vielä seitsemän päivää ennen juhlia.


Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?
Synttärisankarin vanhemman / huoltajan tulee olla paikalla juhlissa. Suosittelemme myös, että jokaista viittä lasta kohden on yksi aikuinen paikan päällä. Jos molemmat vanhemmat ovat paikan päällä, voi lapsia olla kymmenen juhlimassa. Jos lapsia on 15 tulisi paikan päällä olla lisäksi vielä yksi muu vanhempi. Huomaathan, että vanhemmat jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä vastaavat myös muista juhlijoista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu.

 

Rush sopii kaikenikäisille. Open jump vuoroille saavat tulla kaikki. 0-6 -Vuotiaille lapsille tarjoamme myös omia naperopomppuja ja pomppukerhoja. Perhevuoroilla lapset ja vanhemmat pomppivat yhdessä. Perhevuorolla on lapsen/lasten mukana puistossa oltava aina vähintään yksi vanhempi. Viikko-ohjelmasta näet tarkemmat ajankohdat.  

Alle 10-vuotiaalla tulee aina olla valvoja mukana puistossa. Valvojan ei ole pakko mennä puistoalueella vaan pomppimista voi seurata kahviostamme. Yli 10-vuotiaat voivat hyppiä puistossa vapaasti ilman valvojaa. 16-vuotias voi toimia Rushissa lapsen valvojana.

KAIKILLA (myös aikuisilla!) tulee olla turvallisuusohje asianmukaisesti täytettynä ennen puistoon pääsyä. Turvallisuusohje löytyy sivun yläreunasta painamalla TURVAOHJE-painiketta.
Kuitattu turvaohje on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ohje tulee uusia lukemalla ja täyttämällä se uudelleen asianmukaisesti. Säännöllisellä turvaohjeen päivittämisellä varmistamme asiakkaiden turvallisuuden ja päivitysten ymmärtämisen.

Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan.


Voiko joku muu kuin lapsen oma vanhempani allekirjoittaa turvallisuusohjeen?
Suosittelemme, että laillinen huoltaja kuittaa huollettavansa turvallisuusohjeen.
Turvallisuusohje löytyy sivun ylä laidasta.


Voiko sisarukset osallistua trampoliineille pomppimiseen ja juhlintaan?
Juhlakalun sisarukset voivat osallistua trampoliineilla pomppimiseen. Sisarusten maksu veloitetaan normaalin hinnaston mukaisesti.


Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?
Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen.


Milloin synttärimaksut maksetaan?
Synttärit varataan sähköpostitse ja maksetaan paikanpäällä puistossa.


Peruutusehdot?
Synttäreitä voi muuttaa tai perua seitsemän päivää ennen juhlapäivää. Synttärit varataan sähköpostitse ja maksetaan puistossa paikanpäällä. Jos synttärisankari sairastuu, synttärit voidaan siirtää mutta ei perua.


Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon 0400 449 557 tai laita sähköpostia osoitteeseen myynti@rushfinland.fi! Kiitos ja puistossa nähdään!