close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Kouluryhmät


Kouluryhmät

Haloo opettajat ja oppilaat! Haluatteko hauskan ja liikuttavan päivän Rush trampoliinipuistossa?!


Lasten liikkeelle saaminen voi olla joskus haasteellista, mutta meillä jokainen pomppii suupielet korvissa ja syke pilvissä ihan itsestään. Trampoliinihyppääminen on liikuntaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Vartalon kaikki lihakset joutuvat töihin ja siinä mukana kehittyy niin tasapaino, voima, kestävyys kuin räjähtävyyskin. Trampoliineilu on nivelille ystävällistä, koska esimerkiksi juoksemisesta tuttua tärähdystä ei tapahdu. Trampoliinihyppäämisen treenivaikutus on erittäin tehokas. NASA on tehnyt tutkimuksia, joissa on vertailtu lenkkeilyä ja trampoliinihyppimistä. Tutkimusten mukaan 10 minuutin trampoliinitreeni vastaa 30 minuutin lenkkeilyä ja on keskimäärin 68% tehokkaampi liikuntamuoto.


Tarjoamme loistavan ympäristön oppilaiden liikuttamiseen esimerkiksi vapaasti hyppien eri tramppa-alueilla, treenaten akrobaattitaitoja trampoliinistreeteillä tai taiteillen wall walkilla. Puistossa voidaan järjestää myös hauska polttopalloturnaus kahdella extreme dodgeball-kentällä. Tässä vain muutama hauska ja aktiivinen esimerkki siitä, mitä Rush voi tarjota ryhmille.


Toivotamme tervetulleiksi kaiken ikäiset oppilaat kaikista oppilaitoksista aina eskareista tohtoreihin!
Puistoomme mahtuu kerrallaan 140 pomppijaa ja voimme tarvittaessa järjestää esimerkiksi tuomarit dodgeball-turnaukseen tai tekniikkaopetusta volttien nakkeluun. Taitavat, kokeneet ja ensiapukoulutetut ohjaajavalvojamme huolehtivat sekä turvallisuudesta että kaikkien hyppijöiden valvonnasta.


Kysy lisää ryhmäpalveluista: myynti@rushfinland.fi / p. 0400 449 557

 

Kaikkien puiston asiakkaiden tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puistoon pääsyä.

Alle 10-vuotiailla tulee aina olla valvoja mukana puistossa. Yli 10-vuotiaat voivat hyppiä puistossa vapaasti ilman valvojaa. 16-vuotias voi toimia Rushissa lapsen valvojana.


Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan.

Turvallisuusohje löytyy sivun ylälaidasta, joten kipaise sinne lue ohjeet, täytä lomake ja homma on sinun osaltasi valmis!

Jokaisella tulee olla Rush jarrusukat turvallisuuden ja hygienian takia. Sukkia voi hankinnan jälkeen käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa.